

دنیا در حال تعقیر به سمت روش های نوین و دیجیتالی است و این نیاز است تا کسب و کارمان را هوشمندانه تر، سریعتر و چابکتر مدیریت کنید و چه چیزی مهمتر از امور مالی؟
با مدیریت کردن امور مالی میتوانیم تحلیل و تجزیه مناسبی داشته باشیم و با آگاهی بیشتری تصمیمات تجاری بگیریم.
در این مقاله میخواهیم شما را با سیستم مدیریت مالی آشنا کنیم که خواهید فهمید که این سیستم چیست و چگونه میتواند به کسب و کار شما کمک بسزایی کند.
برای آشنایی بیشتر با سیستم های مدیریت یکپارچه کلیک کنید.
سیستم مدیریت مالی به روش و نرم افزاری گفته میشود که سازمان برای اداره و نظارت بر درآمد، هزینه ها و دارایی های خود با هدف حداکثر سود و اطمینان از پایداری استفاده میکند.
یک سیستم مدیریت مالی موثر با ساده سازی صورتحساب و جمع آوری قبض ها، از بین بردن حطاهای حسابداری، به حداقل رساندن ضایعات ثبت سوابق، اطمینان از انطباق با مقررات مالیاتی و حسابداری، کمک به پرسنل برای مقدار برنامه ریزی بودجه و ارائه انعطلف پذیری در عملکرد کوتاه و بلند مدت تاثیر بسزایی میگذارد و باعث رشد سریعتر سازمان شما میشود.
هر شرکتی، چه نانوایی در یک محل کوچک یا کمپانی های بزرگ برای فعالیت خود به پول نیاز دارند. برای اینکه کسب درآمد کنید و حساب مالی خود را داشته باشید باید موجودی لوازم، تجهیزات، امکانات، دستمزد و حقوق کارمندان را در نظر بگیرید، پس بنابراین اینجاست که سیستم مدیریت مالی و مدیران مالی به کمک کمپانی های برزگ میآیند.
امور مالی برای موفقیت کمپانی های بزرگ امری حیاتی است، ممکن است به اندازه بازاریابی تاثیر گذار نباشد اما مدیریت امور مالی یک شرکت به همان اندازه رمز موفقیت یک شرکت است.
مدیران مالی شغلی چالش برانگیزی دارند، آنها داده های مالی تهیه شده توسط حسابداران را تجزیه و تحلیل میکنند، وضعیت مالی شرکت را کنترل میکنند و برنامه های مالی را مدیریت و اجرایی میکنند. ممکن است یک روز آنها در حال توسعه خودکار کردن دریافت وجه نقد باشند و روز دیگر در حال تجزیه و تحلیل خرید های پیشنهادی باشند. فعالیت های کلیدی یک مدیر مالی عبارت است از:
تهیه برنامه مالی که درآمد ها، هزینه ها و نیاز های مالی را برای مدت مشخصی تعین میکند.
سرمایه گذاری در پروژه ها و اوراق بهادر که بیشترین بازدهی را در برابر خطرات شرکت برای آنها فراهم کند.
به دست آوردن بودجه برای عملیات و سرمایه گذاری شرکت و بدست آوردن بهترین تعادل بین بدهی ها(وام های گرفته شده) و حقوق صاحبان شرکت
با استفاده از سیستم مدیریت مالی حسابرسی خود را مدیریت کنید تا با نظم و هماهنگی بیشتری در سازمان خود پیش بروید و در راستای بهبود و پیشرفت سازمان خود اطمینان حاصل کنید.